Gyurcsány videón magyarázza az őszödi beszédet

Árulásokról beszél és a vizitdíjat védi, de előkerül Matolcsy 260 milliárdja is.

MNO
2016. 05. 26. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány az őszödi beszéd tizedik évfordulójára videóval készült, jó szakemberként már egy döbbenetes beharangozóval jelezte, hogy helyreteszi a dolgokat.

A mostani, a Facebookon közzétett felvételből megtudhatjuk, hogy kétszer is elárulták, egyszer a szoci fejesek, amikor kiszivárogtatták az őszödi beszédet – „annyi eszük volt csak, hogy az első lépést látták”. De ők igazából nem is Gyurcsányt árulták el, „hanem azt a Magyarországot, amit építeni akartunk”, ami gyakorlatilag már Ausztria. De az álomország vízióját nem lehetett kivenni a beszédből, ismeri el. Majd jött a Fidesz, és ellenük fordította, „de ettől az még igaz volt, igazbeszéd volt”.

„A Fidesz szétlopta az országot.”

Ezt követően jön az igazi árulás, amelyet a Fidesz követett el, amikor a kétharmados felhatalmazásával, ahelyett, hogy építkezett volna, szétlopta az országot. „Mészárosok, Simicskák és Habonyok viszik a pénzt”, Matolcsy 260 milliárdja is előkerül, majd jönnek a focistadionok és az Orbán olyan, mint Ceausescu. A szidalmazáscunamiból kiderül az is, hogy „azt is tönkreteszik, amit nem lehet ellopni”.

Előkerült Rubovszky igazságbeszéde is, amelyből levonja a konklúziót, hogy „a legszomorúbb a sunyiság, az, hogy nincsen vita”. A végén pedig egy kis feltüzelés, hogy egyszer már legyőzték Orbánt, és újból meg fogják tenni!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.