Videó a biztonságiak lökdösődéséről

Tiltott helyen mehettek be a fiatalok, az őrök földre vitték az egyiküket. Ez nem a hírhedtté vált verekedés.

MNO
2016. 05. 09. 16:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felvételen az látszik, hogy sok fiatal – egyébként szabálytalanul – a nagysátor kijáratán próbál bejutni a koncerthelyszínre. Egy fiatal férfi viszont egy másik irányból, futva érkezett, az egyik biztonsági őr azonban odarohant és lendületből földre taszította.

A biztonságiak a hátsó kapun bejutott fiatalokat végül kitaszigálták a sátorból, ahova a beszámolók szerint azért nem mehettek be, mert a szervezők azt állították, hogy tele van. Ugyanakkor a videón jól látszik: a hátsó részen még volt hely, a fiatalok vélhetően ezért is próbáltak meg bejutni.

Korábban beszámoltunk róla: a múlt heti Lágymányosi Eötvös Napokon három fiatalt, köztük egy lányt is megverhettek a biztonsági őrök, legalábbis ez derül ki az esemény Facebook-oldalára kiírt egyik posztból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.