Így még biztosan nem látta L. Simon Lászlót

Középkori katonának öltözött az államtitkár.

FB
2016. 06. 14. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közelmúltban a törökökkel állítólagosan diplomáciai minibotrányba keveredő, majd abból az MNO-nak interjút adva kikeveredő L. Simon László első ránézésre komolyan veszi a keresztény értékek védelmét.

Ám a Magyar Távirati Iroda által közzétett fotó képaláírásából kiderül, mit csinál ebben az öltözékben a költőből lett politikus:

„L. Simon László, a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkára középkori harci öltözéket próbál, balra és Belényesy Károly muzeológus, a kiállítás szervezője a felújított szászvári várkastélyban 2016. június 14-én, az ünnepélyes átadás napján”

– írta az MTI.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.