Kósa: Érthetetlen, amit a Tanítanék mozgalom követel

A Fidesz célja az, hogy tovább erősítse ezt a területet, és versenyképes tudást biztosítson a diákoknak.

MTI
2016. 06. 14. 6:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kósa Lajos az M1 csatorna kedd reggeli műsorában hangsúlyozta, hogy a tervezéskor minden területen a 2016-os kiadásokból indultak ki, és azokhoz képest többletet irányoztak elő.

Ezért nem igaz, hogy bármelyik szektorban visszalépés lenne, az ellenzék nem veszi figyelembe a valóságot – mondta.

A pedagógustüntetéseket Kósa Lajos úgy értékelte, hogy azoknak minimális számú résztvevőjük volt. Szerinte érthetetlen, hogy miért követel a Tanítanék mozgalom szabad oktatást, mert az most is megvan. A Fidesz célja az, hogy tovább erősítse a területet, és versenyképes tudást biztosítson a diákoknak – emelte ki.

Az Európai Határőrizeti Ügynökségnek (Frontex) arról a megállapításáról, hogy a határzár sokkal jobban megfogta a migrációs hullámot, mint az EU–török egyezmény, a frakcióvezető úgy fogalmazott: örül, hogy ezt az ügynökség is belátta, bár nem olyan bonyolult ráébredni egy kerítés visszatartó erejére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.