Vona vitára hívja Orbánt

„A baj csupán az, hogy egy ilyen vitától mind a Fidesz, mind Orbán Viktort hidegrázást kap.”

MNO
2016. 07. 24. 8:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tegnap az egyik fideszes portálon megjelent egy írás, amelynek címében öles betűkkel hirdetik a szörnyű értesülést: Szigetvári, Gyurcsány és Vona hidegrázást kap Erdélytől. Na, sok baromságot olvastam már, de hogy Erdély kapcsán összemosnak a baloldallal? Ez valóban unortodox” – írja a Jobbik elnöke Facebook-oldalán.

Vona bevallása szerint sokszor jár Erdélyben, és a Tusványoson csak azért nem jelent meg, mert nem kapott rá meghívást. „Ha kaptam volna, ott lennék, de nem kaptam, mert a fideszes szervezők nem mernek meghívni. A helyzet az, hogy számtalanszor hívtam már ki a Fideszt és személyesen Orbán Viktort vitára. Nem én menekülök a vita elől, hanem ők” – írja.

„A helyzet az, ha a szervezők jövőre lesznek elég bátrak ahhoz, hogy meghívjanak és szervezzenek egy vitát Orbán Viktorral, akkor természetesen én vállalom. És ott leszek. Sőt, ha már így alakult: ezúton vitára hívom a miniszterelnököt jövő nyáron Tusványoson! A baj csupán az, hogy egy ilyen vitától mind a Fidesz, mind Orbán Viktort hidegrázást kap” – áll Vona Gábor bejegyzésében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.