A Klik rendezte az anyagiakat, újabb változás jön

November végén megkezdődhet az iskolák átvétele az önkormányzatoktól.

MTI
2016. 08. 22. 5:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pölöskei Gáborné a lap hétfői számában megjelent cikkben kifejtette: már kiválasztották az 58 tankerületi központ vezetőjét, akik ismerik illetékességi területeiket, szervezik csapatukat. A tankerületek között pedig szétosztották a szükséges pénzügyi keretet, részben ezáltal a tanév biztonságosan megkezdhető az átalakuló fenntartói rendszer mostani állapotában.

Az elnök beszámolt arról is, hogy a központnak gyakorlatilag már egyáltalán nincs szállítói vagy bértartozása. Amellett, hogy rendezte anyagi dolgait, tankerületenként ötmillió forintot biztosított a karbantartásokra, felújításokra, ezenfelül rengeteg intézményben korszerűsítette a fűtést – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.