Így szólna bele a Jobbik a kvótareferendumba

Rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeznek a választási eljárási törvény módosítására.

MTI
2016. 08. 04. 13:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy diszkriminációnak tartja a jelenlegi helyzetet, s mivel minden ellenzéki párt és – egyes nyilatkozatai alapján – a kormány is nyitott technikai módosításokra, konszenzus alakulhat ki a frakciók között.

A Jobbik bízik benne, hogy a kormánypártok, valamint az MSZP és az LMP is elkötelezett a kérdés végleges rendezését illetően, és a Ház elfogadja a szükséges törvénymódosításokat – tette hozzá. Ismert, az LMP szerdán felszólította a kormányt a választási törvény módosítására annak érdekében, hogy a Nyugat-Európában dolgozó magyarok is szavazhassanak levélben az októberi kvótareferendumon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.