Szexuális feladatokat csináltattak a gólyákkal

Hányingerkeltő és megalázó dolgokat végeztettek a Corvinus gólyatáborában. A felelősségre vonás elmaradt.

MNO
2016. 08. 21. 12:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) budai kampuszának gólyáit megalázó feladatoknak vetették alá még 2014 augusztusában Szarvason – értesült a Vs.hu. A portál megkereste az intézmény kommunikációs irodáját, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy „az ügy kapcsán az egyik hallgatói képviselő lemondott tisztségéről, illetve mindkét érintett eltiltásra került a gólyatáborok szervezésétől”. Nem árulták el viszont, hogy kiket tiltottak el a gólyatábor szervezésétől, és hogy mi volt az eltiltás oka.

A Vs.hu hallgatói és dolgozói forrásokra hivatkozva arról ír, hogy környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök gólyák számára szervezett gólyatáborában előre nem ismertetett feladatokat kellett teljesíteniük a hallgatóknak, nyolc-tíz fős csoportban. Az egyik feladat során például mackósajtot kellett a fiú gólyák ánuszába juttatni, majd kiszedni. A lányokra más feladat várt, velük orális szexet imitáltattak a szervezők, a fiúk lába közé szorított pálinkásüveg nyakát kellett bekapniuk.

A BCE a portált arról tájékoztatta, hogy „fegyelmi eljárás megindítását nem tartották indokoltnak tekintettel arra, hogy a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt, nem történt kényszerítés.”

Kaizinger Tamás, az intézmény hallgatói önkormányzatának 2015 januárjában megválasztott elnöke, aki az események időpontjában a szervezet alelnöke volt, de a táborban nem volt jelen, az ügy kapcsán csupán annyit közölt, hogy a hallgatói önkormányzathoz közvetlenül nem érkezett panasz, de ő is azt hallotta, hogy a szarvasi gólyatáborban történtek olyan dolgok, amik megalázók lehettek az érintettek számára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.