Felcsúton forgattak, vegzálták őket

Hadházy Ákosra és a német RTL munkatársaira repültek rá a rendőrök.

MNO
2016. 09. 09. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német RTL stábjának szerette volna Hadházy Ákos LMP-s társelnök megmutatni a felcsúti Pancho Arénát, ám váratlanul rendőrök igazoltatták őket – derült ki a politikus által közzétett videóból. A több millióba kerülő kisvasútra is kíváncsi lett volna a német stáb, de hiába: valamiért a rendőrség indokoltnak látta, hogy közbelépjen és igazoltassa Hadházyékat.

A társelnök azon kérdésére, mi szükség erre, azt válaszolták: fokozott ellenőrzés van „nagyon rég”. Hadházy úgy látta, a német újságírók őszintén megdöbbentek a történteken. Szerinte az egyetlen bűnük az volt, hogy kamera volt náluk.

Hadházy a Hír TV-nek arról beszélt: a rendőrök szerint egy helyi lakos ijedt meg és hívta ki a rendőröket. A politikus kifejtette, csütörtökön forgatott a német újságírókkal az Orbán Viktor miniszterelnökhöz közel álló faluban, „megmutattam nekik az adófizetők pénzéből épített Puskás-stadiont és az európai adófizetők pénzéből épített kisvasutat, amin szokás szerint most sem volt senki.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.