Gyanús csomagot találtak a Délinél

A Készenléti Rendőrség vizsgálódik.

Lakner Dávid
2016. 09. 28. 9:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bombariadó van a Déli pályaudvarnál, találtak valamit – értesült az MNO. Kerestük ezzel kapcsolatban az Országos Rendőr-főkapitányságot, a kommunikációs szolgálatuktól azt a választ kaptuk: „a mai napon délelőtt a Déli pályaudvarnál egy gyanús csomagot találtak. A Készenléti Rendőrség Tűzszerészszolgálata átvizsgálja a csomagot.”

Kerestük a MÁV-ot is telefonon, e-mailben ígértek választ. Cikkünk megjelenése után, fél tizenkettő előtt nem sokkal az alábbiakról tájékoztatott a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság: „A vasúttársasághoz nem érkezett külön bejelentés. Információink szerint a Déli pályaudvari rendőrőrsnél történt intézkedés, de úgy tudjuk, már fel is oldották a zárást. A vasúti közlekedést az esemény nem érintette, nem érinti.”

Kedden a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján vizsgáltak egy elhagyott csomagot. A tűzszerészek robbanószerkezetet végül nem találtak. A szombat esti, Teréz körúti robbantás után már több riasztás is befutott a rendőrségre elhagyott csomagok miatt.

Olvasónktól úgy értesültünk, a DM mellett, a taxis drosztnál vizsgálódnak szerda délelőtt. Az alábbi fotót kaptuk a helyszínről:

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.