Vajon mi lesz a kötcsei piknik fő témája?

Természetesen a népszavazás.

MTI
2016. 09. 10. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy-kúria előtt Balog Zoltán, az alapítvány elnöke azt mondta: egyre többen értik, mit akar a kormány a referendummal, a szavazás tétje és a részvétel fontossága ugyanakkor nem teljesen világos mindenkinek.

A véleménynyilvánítás a demokrácia miatt fontos, és azért is, mert ha a kormány nem kap elég támogatást október 2-án, nehéz helyzetbe kerül az ország, a kormány és a magyar családok is – jelentette ki.

Balog Zoltán közlése szerint a találkozón előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő is. Tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Pintér Sándor belügyminiszter arról fog beszélni, hogy mit tesz az ország a migráció és a népszavazás ügyében, ő maga pedig a keresztényüldözések elleni kormányzati fellépésről fog szólni.

Az eseményre meghívták Fürjes Balázst, a magyar olimpiai rendezés kormánybiztosát, és lesz néhány „meglepetésvendég” a riói olimpia magyar aranyérmesei közül is – jegyezte meg.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.