Volner: Sok pénzt ajánlottak, ha hátba támadom Vonát

A képviselő szerint, ha nem fogadja el az ajánlatot, ráküldik a NAV-ot, és „kinyírják” őt.

MNO
2016. 09. 29. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Érdekes és tanulságos beszélgetésen estem túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval. Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek” – írja Volner János jobbikos országgyűlési képviselő csütörtöki Facebook-posztjában.

Állítása szerint a vállalkozó annyi pénzt ajánlott neki, amiből még az unokái is gazdagságban élnének, cserébe pedig azt kérte, hogy Volner János szálljon ki a politikából, búcsúzóul pedig „támadja be” Vona Gábort, a párt elnökét.

„Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem, és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam. És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban” – írta a politikus, akinek a vállalkozó azt állította, hogy már a jövő héten elindulhat a támadássorozat.

Kérdéseinkkel megkerestük Volner Jánost és a Fidesz-frakciót is, ha válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.