Hévízen valami nagyon nincs rendben a buszpályaudvarok körül

Két éve rohad a 225 millióból felhúzott új létesítmény. Állítólag van koncepció a háttérben.

MNO
2016. 10. 10. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Decemberben lesz két éve, hogy elkészült egy, a város szélére felépített, új buszpályaudvar – írja a Blikk. Ugyanakkor az utasok és buszok helyett a természet vette birtokba.

A lap felvázolja a város koncepcióját, melyben a mostani városközpontban lévő patinás pályaudvart bezárják, majd építenek még egy újabbat a most meglévő mellé. Az elképzelésekről, melyek célja a városközpont tehermentesítése, valamint a kistérség közlekedésének ésszerűsítése, ugyanakkor a lapnak nem nyilatkozott a városvezetés. A fenti cikkekből azért képet lehet kapni róla, hogy hogyan akarják az egyik buszpályaudvarra irányítani a távolsági járatokat, míg a másikról helyi járatokat üzemeltetni.

Mindenesetre ezek nem adnak arra választ, hogy miért rohad két éve az egyik létesítmény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.