Máris lemondott a Mediaworks megbízott vezérigazgatója

Egészségi okokra hivatkozott, szombaton vette át a cég irányítását.

MNO
2016. 10. 10. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katona Viktor aláírása szerepelt azokon a leveleken, amelyekben értesítették a Népszabadság munkatársait a lap kiadásának felfüggesztéséről. Szombaton vette át a cég irányítását.

A Mediaworks hétfőn este megerősítette, hogy a szerkesztőség megvenné a Népszabadságot. Az újságírók egyeurós vásárlási ajánlatot tettek a lapra, ami álláspontjuk szerint igen méltányos, hiszen ötmilliárd forintos adósságról beszélt a kiadó – számoltunk be a hírről korábban.

A Mediaworks hangsúlyozta: a társaság elkötelezett a nyílt és jóhiszemű tárgyalások mellett. Közleményük szerint a napilap főszerkesztője a nap folyamán tájékoztatta a Mediaworksöt és annak tulajdonosát, a VCP-t a vételi szándékról. Ezen érdeklődést a kiadó és annak tulajdonosa pozitívan értékeli, ezért kedden tárgyalást kezd a főszerkesztővel a potenciális akvizíció részleteiről – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.