Megbízott vezérigazgató a Mediaworks élén

Door Tamást, a társaság értékesítési és marketingigazgatóját nevezték ki megbízott vezérigazgatónak.

MTI
2016. 10. 12. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Door Tamás a cég honlapja szerint 15 éve dolgozik a médiapiacon, amelynek nagy részét az értékesítés és márkaépítés területén töltötte. Médiás pályafutását 2000-ben értékesítőként kezdte az InfoRádiónál, ahonnan 2011-ben az InfoRádió és az inforadio.hu kereskedelmi és marketing igazgatójaként köszönt el. Ezt követően a Juventus rádió kereskedelmi és marketing igazgatója lett, majd 2013-tól a Juventus cégcsoporthoz tartozó 5 cég vezérigazgatója, illetve ügyvezető igazgatójaként dolgozott tovább.

A kiadó hétfőn, az esti órákban közölte, hogy egészségügyi okok miatt távozik a társaságtól Katona Viktor, a Mediaworks Zrt. pénzügyi és operatív igazgatója, akinek megbízott vezérigazgatói kinevezését a hétvégén jelentette be a társaság. Közlésük szerint a menedzser hétfőn kérte munkaviszonya megszüntetését, valamint lemondott igazgatósági tagságáról is.

Közleményükben olvasható az is, hogy szerdától Kázmér Juditot, a Pannon Lapok Társaságában (PLT) elfoglalt igazgatósági tagsága mellett, a Mediaworks igazgatóságának tagjává választották.

A Mediaworks szombat reggel tájékoztatott arról, hogy a kiadó szombattól felfüggesztette a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig. A kiadó döntését közleményében azzal indokolta, hogy a lap példányszáma az elmúlt tíz évben 74 százalékkal, azaz 100 ezer példányt meghaladó mértékben csökkent, így az 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és idén is jelentős veszteséget halmozott fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.