Schiffer nem rágalmazta Andy Vajnát

A kaszinókirály magára vett egy kartellezős szöveget a nyáron.

MNO
2016. 10. 10. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Vajna András György a büntetős kört első fokon bebukta” – kezdi facebookos bejegyzését az LMP nemrég lemondott társelnöke.

Felidézi az augusztusi eseményeket mikor:

A Kaszinókirály rágalmazás vétsége miatt jelentett fel, mert egy sajtótájékoztatón azt mondtam, „Gondolom, aki fideszes kartellező, az jó kartellező, aki nem fideszes kartellező, az nem vehet részt az eljárásban.”, s ezt méltán magára vette.

A volt politikus kifejti, hogy miután megszűnt a mentelmi joga, mert lemondott mandátumáról, elindult az eljárás, mely során „A bíróság megállapította, hogy Schiffer András feljelentett a rágalmazás vétségét nem követte el.”

„A polgári per első tárgyalása november 2-án lesz. Ott majd azt is megkérdezem, mikor lesz online pénztárgép a kaszinóiban :)” – írja Schiffer.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.