A keresztényüldözésről tárgyal szerdán az Országgyűlés

Kilenc javaslatról vitáznak a képviselők.

MTI
2016. 11. 09. 7:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ülésnap reggel 9 órakor a mezőgazdasági törvényeket érintő fideszes törvénymódosítás vitájával kezdődik, majd a szőlőtermesztési törvény javasolt változtatása kerül terítékre.

Napközben szó lesz a magyar és az ausztrál kormány közötti légügyi megállapodásról, klímapolitikai fejlesztésekről, az elektronikus hírközlést és a fogyasztóvédelmet érintő módosításról, valamint több honvédelmi tárgyú indítványról. Utóbbiak egyike például új törvényt alkotna a honvédelmi sportszövetségről.

Az ülésnap a keresztényüldözés, valamint a közel-keleti és afrikai népirtás elítéléséről, az üldözöttek támogatásáról szóló kormánypárti határozati javaslat vitájával ér véget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.