Bombát hatástalanítanak: nem járnak a vonatok

A ferencvárosi és a kelenföldi vasútállomás között 10 órától várhatóan 13 óráig szünetel a forgalom.

MTI
2016. 11. 09. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a ferencvárosi és a kelenföldi vasútállomás között 10 órától várhatóan 13 óráig szünetel a forgalom, emiatt a Budapest–Győr–Hegyeshalom, a Budapest–Székesfehérvár és a Budapest–Pécs vasútvonalon a személyszállító vonatok rövidített útvonalon, csak Kelenföld állomástól, illetve odáig közlekednek.

Az érintett vonatok közlekedéséről bővebb tájékoztatás a MÁV-csoport honlapján (Mávcsoport.hu) és a Mávdirekt vonalain érhető el, valamint a Vonatinfó mobiltelefonos alkalmazásban olvasható – közölték.

A bomba hatástalanítása miatt a Rákóczi hidat, a híd pesti és budai felhajtóját, a budai alsó rakpart Neumann János utcától délre eső szakaszát, a Dombóvári utat a Duna és a Budafoki út között, a Művészetek Palotája körüli kisebb forgalmú utcákat, valamint a Laczkovich utcát lezárták.

A lezárás érinti a közösségi közlekedés forgalmát is. A csepeli HÉV helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik, és az 1-es villamos közlekedését is korlátozni kell. A járat ideiglenes forgalmi rendje a BKK Facebook-oldalán nyomon követhető lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.