Cáfolják a Toroczkai távozásáról szóló hírt

A Jobbikban többen csodálkoztak a különös ásotthalmi rendeleten.

Katona Mariann
2016. 11. 28. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beszéltem Toroczkai Lászlóval, és egyértelműen azt mondta, esze ágában sincs lemondani – mondta Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke, miután a kormányközeli sajtóban erről szóló hírek jelentek meg. Az ellenzéki politikus azt elismerte, hogy Ásotthalom jobbikos polgármestere nem egyeztetett előre arról az önkormányzati rendeletéről, amely betiltja – többek között – a burka vagy a csador viselését, és szerinte voltak, akik csodálkoztak az intézkedésen.

Toroczkai László jelzésértékű rendeletet alkotott, ami inkább felkiáltójel azzal kapcsolatban, hogy milyen veszély fenyegeti Európát– mondta Sneider Tamás.

Toroczkai László korábban lapunk kérdésére preventív intézkedésnek, Ásotthalom belügyének nevezte az új szabályozást, amely a már 2014-ben megalkotott, a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló rendeletet egészíti ki, és minden eleme szerinte egy meglévő problémára reagál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.