Iránba utazik Kövér László

A házelnök az iráni külügyminiszterrel, gazdasági és pénzügyminiszterrel is tárgyal.

MTI
2016. 11. 09. 8:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a házelnök a Madzslesz elnöke mellett megbeszélést folytat Mohammad Javad Zarif külügyminiszterrel és Ali Tayyeb-Nia gazdasági és pénzügyminiszterrel, majd Hasszán Rohani, Irán köztársasági elnöke is fogadja.

A magyar parlamenti delegáció tagjaként a házelnököt elkíséri Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő, a Magyar–Iráni Baráti Tagozat elnöke és Csenger-Zalán Zsolt fideszes képviselő, a tagozat tagja.

A küldöttség ellátogat Iszfahan és Shiraz városába, ahol találkozik a két város vezető tisztségviselőivel, valamint Seyed Mohamma-Ali Afshanival, Fars tartomány kormányzójával – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.