Mutogatós bácsit keres a rendőrség

A kecskeméti férfi egy fiatalkorú lánynak mutogatta magát.

Szabó Dániel
2016. 11. 24. 15:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoz egy férfi ellen, aki szeptember végén Máriaváros egyik utcájában megszólított egy fiatalkorú lányt, akit megragadott, és neki szeméremsértő módon mutogatta magát. A lány elmenekült, amikor kiszabadította magát, írja a Police.hu.

 

A férfiról videofelvétel is van, ha látta, vagy a személyével kapcsolatban tud információkat, akkor hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.