Nagyszerű ötlettel állt elő a BKK

Hajójárattal is segítik a Kossuth Lajos tér megközelítését a metróállomás lezárásának idején.

MTI
2016. 11. 25. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlekedési cég pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának bontási munkálatai miatt december 3-ától három hónapig megállás nélkül áthaladnak a metrók az állomáson, a teret az M2A jelű pótlóbusszal lehet elérni, amely a Kossuth tér és a Deák Ferenc tér között közlekedik.

Emellett a Batthyány térről a D2 jelzésű hajójárattal is elérhető lesz a Kossuth tér, amely ingahajóként közlekedik. Emellett eljutási alternatívát jelent a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös autóbusz, a 70-es és a 78-as trolibusz is, a környék a 3-as metróval, a 9-es és 105-ös busszal, a 72-es és 73-as trolival is megközelíthető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.