Nyakon öntötték Puzsér Róbertet

A Hír TV műsorában esett egymásnak Puzsér és a Gój Motorosok vezetője, Mészáros Imre.

MNO
2016. 11. 30. 17:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tettlegességig fajult a vita a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén – olvasható a televízió internetes oldalán.

Orbán Viktor karácsonyi ajándékaként emlegetett, a nyugdíjasoknak szánt tízezer forintos ajándékutalványról vitáztak a vendégek, amikor egymásnak esett Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert független publicista. A szópárbajt Mészáros Imre egy egyszerű mozdulattal zárta le, egy pohár vízzel leöntötte a mellette ülő Puzsér Róbertet.

Ám ezzel még nem ért véget az adok-kapok, a műsor felvétele után a vitázó felek videoüzenetben fejtették ki véleményüket. Mészáros azt mondta: „Úgy éreztem magam az adásban, mintha zárt osztályon lennék, és gondoltam, kezelem a beteget.” Az egyesület vezetője szerint Puzsér kiprovokálta a nyakon öntést. Mészáros azt is hozzátette, hogy egy gój ilyen esetben teljesíti a kérést.

„Remélem, a gyógyulására vált” – közölte.

Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül az incidenst. Mint mondta, az esetet követően úgy érzi magát, mint aki átélt egy kultúrsokkot.

A Magyar Nemzet publicistája négy dologgal magyarázta, hogy Mészáros miért öntötte le vízzel. Egyrészt „a csávó nemzeti radikális, és ilyen a nemzeti radikalizmus” – fogalmazott Puzsér. Ezután azzal folytatta, hogy ez egy kulturális kérdés is:

„ez elemi proli suttyóság, amivel az egyik a másikba fojtja a szót”.

Harmadrészt „a csávó rendvédelmis, és ez ugyanaz a tempó, amivel Gergényi lövetett” – tette hozzá Puzsér. Végül pedig azzal zárta mondandóját, hogy Mészáros Imre oligarcha. Szerinte az incidens arról szólt, hogy vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek.

A Szabadfogás teljes adása megtekinthető a Hír TV-n szerda este, 20.00 órától.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.