Suchman Tamás: Hónapjaim vannak

Suchman Tamás, az MSZP egykori minisztere az ATV-ben jelentette be, lehet, hogy csak hónapjai, évei vannak hátra.

MNO
2016. 11. 22. 14:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Suchman Tamás, az MSZP egyik alapítója súlyos betegségéről beszélt az ATV-ben. Szerinte növekedett azoknak az embereknek a száma, akik olyan betegek, mint ő.

A korábbi országgyűlési képviselő, privatizációs miniszter az ATV start mai műsorában arról beszélt, hogy örömmel fogadta volna, ha leköszönése után az MSZP ugyanolyan egységes maradt volna, mint 1989–90-ben volt.

„Nem azért teszem azt a dolgot, amit teszek, mert indulni akarok valahol. Van egy-két napom, egy-két hónapom, egy-két évem az életben – mondta az egykori képviselő. – Szívelégtelen és veseelégtelen vagyok, dialízisre járok hétfőn, szerdán és pénteken.” Hozzátette, növekedtek azoknak az embereknek a száma, akik ugyanolyan betegek, mint ő, ám nem tesznek értük semmit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.