Új térképpel segíti a közlekedést a BKK

A kiadvány használói részletesebb felbontásban ismerkedhetnek meg a belvárosi területekkel.

MTI
2016. 11. 23. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A régóta forgalomban lévő zsebtérképek mellett az új kiadvány tartalmazza Budapest összes metró-, HÉV-, villamos-, trolibusz- és autóbuszvonalát, illetve a turisták és kirándulók számára fontosabb siklót és libegőt, valamint a menetrend szerint közlekedő hajójáratokat is – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Hozzátette: a hagyományoknak megfelelően a térkép használói részletesebb felbontásban ismerkedhetnek meg a belvárosi területekkel, emellett külön felületet kapott az éjszakai járatok hálózata is.

A BKK ügyfélközpontjaiból ingyen elvihető, 23 ezer példányban kinyomtatott térkép hátoldalán a járatok végállomásait és a vonalakra jellemző járatsűrűség adatait lehet megtekinteni.

A hagyományos megjelenésű térkép kibontva 66x91, összehajtva pedig 11x22 centiméteres.

A közleményben felhívták a figyelmet a társaság online térképeire is. A csaknem harmincféle online térkép között megtalálhatók Budapest egyes városrészeinek közlekedéshálózati rajzai, a kötöttpályás vonalak, az éjszakai járatok térképei, de külön rajzokon megtekinthetők egyebek mellett a Mol BuBi gyűjtőállomások, a P+R parkolók, illetve a turista autóbuszok számára javasolt parkolóhelyek. Továbbá kiemelték a központ honlapján megtalálható utazástervező, illetve a Futár aloldal és mobilalkalmazás adta lehetőségeket is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.