Füstölt a 4-es metró

A Budapesti Közlekedési Központ közölte: újra a teljes vonalon jár az M4-es metró.

MNO
2016. 12. 02. 19:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M4-es metró helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár áramellátási hiba miatt – közölte Facebook-oldalán a BKK. Mint írják, a Szent Gellért téren a Műegyetem rakpart felé útszűkületre kell számítani, és a Nagytétény felé közlekedő 133E autóbusz nem érinti a Szent Gellért tér M és a Budafoki út/Karinthy Frigyes út megállót. A Hír TV úgy értesült, füstölt a metró, információik szerint senki sem sérült meg.

A katasztrófavédelem honlapján arról számolt be, hogy a Szent Gellért tér és a Fővám tér állomásokat kiürítették, a metró az állomás előtt állt meg, az utasok a mentőjárdán hagyták el a szerelvényt. „Az M4-es metró két állomására, a Szent Gellért térre és a Fővám térre kaptak egyszerre riasztást a fővárosi hivatásos tűzoltók: a bejelentések szerint mindkét állomáson füstöt tapasztaltak. Az elsődleges információk szerint egy metrószerelvény eleje enyhén füstölt” – közölték, hozzátéve: a tűzoltók ezekben a percekben vizsgálják át a metrószerelvényt, keresik a füstölés okát.

Újra a teljes vonalon jár az M4-es metró, köszönjük a türelmeteket – közölte 21.40-kor a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.