II. kerület: egy „apróhirdetés” árulkodik az egyeztetésről

Hétfőn egyeztethetnek a budaiak az olimpiai pályázatról.

MNO
2016. 12. 04. 14:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budai Polgár című, II. kerületi önkormányzati lap december 3-án megjelent számának 17. oldalán apróhirdetésnek tűnő közleménye szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. december 5-én lakossági fórumot tart az olimpiai pályázatról – szúrta ki a 444.

Mint írják, az éppen aktuális tervek szerint az olimpiai mountain bike versenyeket a Hármashatár-hegy védett természeti területeit letarolva a kerületben rendeznék. Ez pedig érdekelheti a helyi lakosságot, amelynek tagjai közül többen egyeztető fórumot kezdeményeztek.

A kezdeményezők között volt az Együtt politikusa, Hajdú Nóra is, aki szerint arról, hogy december 5-én fórum lesz, végül sem őt, sem a többi kezdeményezőt nem tájékoztatták, csupán az önkormányzati lapban megjelent „apróhirdetésből” értesültek az eseményről.

 ###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.