Kidöntötte a szél a börtön kapuját

Az orkánerejű szél megrongálta a Váci Fegyház és Börtön külső kapuját.

MNO
2016. 12. 02. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orkánerejű szél megrongálta a Váci Fegyház és Börtön külső kapuját – tudta meg az MNO Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtási Országos Parancsnoksága szóvivőjétől. Mint a bv őrnagy szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében kifejtette, a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai a balesetveszélyt azonnal elhárították, a Váci Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai a megrongálódott elemeket eltávolították. A börtön megerősítette a kapu őrzését és az ilyen esetekre kialakított szakmai protokoll szerint a szükséges intézkedéseket megtette, illetve haladéktalanul megkezdték a kidöntött kapu műszaki helyreállítását.

Az eset kapcsán a fogva tartás biztonsága nem sérült, a börtön zavartalan működése biztosított.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.