Kórházi vécét pucolt egy országgyűlési képviselő

A Párbeszéd társelnöke az egészségügy egyik nagy hiányosságára próbált rávilágítani.

MNO
2016. 12. 06. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Tímea országgyűlési képviselő, a Párbeszéd ellenzéki törpepárt társelnöke különös akcióval próbálta felhívni a figyelmet a magyar kórházak egyik kardinális problémájára, a pénztelenségre és az ebből következő pocsék higiéniai helyzetre. Elment a Dél-pesti kórházba, és némi segítséggel kitakarított néhány látogatói mosdót.

„A kormány feladata lenne elegendő pénzt biztosítani a kórházak, a magyar egészségügy számára, hogy például ne fordulhasson elő, hogy napokig nincs takarítás egy koraszülöttosztály melletti mosdóban. Mivel a Fidesz-kormány ezt nem teszi meg, így mi, állampolgárok állunk neki kitakarítani a kórház néhány látogatói mosdóját” – írta a politikus Facebook-bejegyzésében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.