Zsiga Marcell a Szerencsejáték kommunikációs igazgatója

Korábbi kijelentése, miszerint meg lehet élni 47 ezerből, nagy felháborodást keltett.

MNO
2016. 12. 07. 17:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsiga Marcell váltja Bánki Anitát a Szerencsejáték Zrt. Marketing és Kommunikációs Igazgatóság élén – írja a Kreatív.

Korábban Zsiga fideszes képviselőként tett kijelentésével háborította magára az országot, amikor azt mondta, hogy természetesen meg lehet élni havi 47 ezer forintból, miközben a sajtó megírta, hogy ő maga bruttó másfél millióból él.

Zsiga eddig a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs tevékenységét végző Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője volt.

A cég közleménye szerint Zsigát „a jövő évi marketingkommunikációs feladatok zavartalan ellátása” érdekében nevezték ki.

Az Index megjegyzi, hogy Zsiga akkor is a hírekbe került, amikor a fideszes politikus ellen a Blikk kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást, mondván: vagyonnyilatkozatai alapján Zsiga Marcell nem rendelkezett elég forrással és jövedelemmel, hogy feleségével közösen megvásárolhasson egy 40 milliós házat. De Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke 2013. február végén azt mondta, Zsiga kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért kormánypárti szavazatokkal úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.