A Balatonon lesz torkos csütörtök

Mégsem marad el mindenhol a torkos csütörtök, több Balaton környéki étterem saját szakállára hirdette meg az éttermi programot.

MNO
2017. 02. 24. 6:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár ahogy beszámoltunk róla, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén nem hirdette meg a böjti ünnephez kapcsolódó országos kedvezményes gasztronómiai programot, a torkos csütörtököt, a Balaton környékén több étterem saját maga vág bele a népszerűsítő kampányba. A Balatontipp.hu szerint 14 vendéglátóhely biztosít lehetőséget a kedvezményes vendégeskedésre március 2-án. Az éttermek, vendéglők többsége az ételre és az italra is 50 százalékos kedvezményt ad. Vannak olyan üzletek is, ahol több napon át várják olcsóbb árakkal a vendégeket.

„A Balatontipp.hu az idén sem szeretne kimaradni a programból, ezért központi akció hiányában magunk hirdettük meg a Balatoni Torkos Csütörtököt. Segíteni szeretnénk a leendő vendégeknek, hogy rátaláljanak azokra az éttermekre és más ételt-italt kínáló üzletekre, amelyek a hamvazó szerda utáni csütörtökön, március 2-án, vagy a húsvét hétfő előtti időszakban más időpontban kedvezményesen adják helyben fogyasztható ételeiket, italaikat a hozzájuk betérőknek” – írja a portál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.