Magyar vezetők is jártak a bedrótozott moszkvai hotelben

Moszkvában szórakozó magyar politikusokat is videózhatott az orosz hírszerzés.

MNO
2017. 02. 27. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar delegáció is megszállt abban a moszkvai luxushotelben, ahol az FSZB orosz titkosszolgálat állítólag titokban videót készített Donald Trump szexpartijáról.

A magyar vendégeket a Ritz-Carltonban szállásolták el, a költségeket pedig Kiss Szilárd egykori agrárattasé állta. Az a Kiss Szilárd, aki kétszer is elbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon, és aki tucatjával intézett magyar vízumot prostituáltaknak – emlékeztet az Index.

A portál szerint Kiss káprázatos vacsorákkal próbálta lenyűgözni vagy éppen lekötelezetté tenni politikus barátait, a vacsorák végén pedig „olykor megjöttek a lányok is”. Mint egy parlamenti ülésen elhangzott, a magyar titkosszolgálatok tudták, hogy az egyébként valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Kiss ötcsillagos szállodákba visz magyar delegációkat.

Donald Trump állítólagos 2013-as szexvideójáról Christopher Steele, az MI6 brit titkosszolgálat azóta leszerelt ügynöke számolt be, aki 35 oldalas jelentést állított össze az amerikai elnök orosz kapcsolatairól. Ha a videó tényleg létezik, akkor az FSZB valós, lejáratásra alkalmas információkkal rendelkezik Trumpról, és zsarolni is tudja az Egyesült Államok vezetőjét.

Ha pedig a Ritz-Carltont tényleg bedrótozták, akkor az sem kizárt, hogy az oroszoknak magyar politikusokról, befolyásos üzletemberekről is terhelő információik, akár felvételeik lehetnek.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.