Ügynökakták: Fodor Gábor felszólította Orbánt

A Magyar Liberális Párt elnöke tisztább vizet öntene a pohárba.

MTI
2017. 02. 27. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fodor Gábor hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta, növelni kellene a nyilvánosság körét és legalább a megfigyeltek számára biztosítani kellene, hogy kitakarások nélkül megismerhessék a rájuk vonatkozó releváns információkat.

A független képviselő szerint amikor Orbán Viktor a kommunizmus bűneit lényegében Nyugat-Európa felelősségi körébe utalta, akkor „megint látványos dolgokat” próbált mondani a saját szavazóbázisának, de ezek a kijelentései nem igazak.

A nyugati civilizációban természetesen sokféle jó és kártékony eszme is megszülethetett, mert ez a szabad világ – jelentette ki, hozzátéve: a magyar kormányfő viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy a saját hazájában korlátozza a szabadságot.

Az ügynökkérdés régóta fertőzi a magyar közvéleményt, és nem lehet azt mondani, hogy jobboldali kormányok mindent megtettek volna a probléma megoldásának érdekében – mondta Fodor Gábor.

A pártelnök gratulált az Oscar-díjat nyert Mindenki című magyar film készítőinek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.