Újabb aláírásgyűjtést kezdhet a Momentum Mozgalom

Fekete-Győr András szerint a társadalommal kellett volna megvitatni a Paks II ügyét.

MNO
2017. 02. 24. 7:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem cáfolta a Magyar Időknek a Momentum Mozgalom (MoMo) elnöke, hogy Paks II. ügyében is szerveznek aláírásgyűjtést, a lap ezzel kapcsolatos kérdésére Fekete-Győr András kitérő választ adott.

– Az erőmű ügyét meg kellett volna vitatni a társadalommal, ez éppen olyan téma, mint az olimpia. Azt, hogy erről lesz-e népszavazás, most nem tudjuk megmondani. Ezt is a kormánynak kellett volna kiírnia; jelentős ügy, amivel kapcsolatban nagyon jó pro és kontra érvek vannak. Fontos kérdés, hogy atomenergiára szeretnénk építeni az energiabiztonságunkat vagy pedig megújuló energiaforrásokra – hangsúlyozta a Momentum Mozgalom elnöke, aki szerint azt is a társadalommal kellett volna megvitatni, hogy kivel kötjük meg a szerződéseket az atomerőműblokkok megépítésére.

Amikor a lap újságírója rákérdezett, hogy indul-e a témában aláírásgyűjtés, Fekete-Győr András azt mondta, megvizsgálják ennek lehetőségét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.