A Fidelitasnak nem derogál kifütyülni Juhász Pétert

A Momentumra is ráeresztett ifjúfideszesek Szegeden füttyögtek az Együtt elnökének.

MNO
2017. 03. 21. 19:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az esti híradóban elhangzottak szerint a politikust egy aktivista kérdőre vonta, amiért megzavarta a március 15-i, központi ünnepséget Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt.

A pártelnök – a televízió kamerái előtt – azt válaszolta az aktivistának, hogy nem az ünnepet zavarták meg, hanem Orbán Viktor pártelnök ellen tiltakoztak. Úgy vélekedett, hogy a miniszterelnök nem tiszteli, hanem elnyomja a magyar sajtót.

Korponyai Ernő, a Fidelitas Csongrád megyei elnöke az M1-nek azt mondta, azt szerették volna megmutatni a tiltakozással Juhász Péternek, mennyire zavaró, ha valakinek nem engedik meg, hogy végigmondja, amit szeretne.

Az ifjúfideszesekre bízták a közelmúltban a kormánypárt ellenfeleinek lejáratását. Ezt jelzi, hogy a fidelitasosok zavarták meg az olimpiai népszavazási kezdeményezéssel országos ismertségre szert tevő Momentum Mozgalom több rendezvényét is az elmúlt hetekben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.