Gyurcsányéknál stabil és nagy a jólét

A pénz beszél, a kutya ugat. Illetve Gyurcsány beszélt, és „szegény” Botka Lászlót próbálta alázni kicsit.

MNO
2017. 03. 17. 18:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Én csak az idén 460 millió forint adót fizettem be. Több adót fizettem be az idén, mint amennyit Botka László egész életében keresni fog. Ha valaki ebben az országban adózik, az többek között én vagyok – ezek a veretes mondatok Gyurcsány Ferenctől származnak, aki így mérte össze magát az ATV műsorában a szocialisták kormányfőjelöltjével. 

A volt miniszterelnök különben hangsúlyozta, vitája Botkával nem személyes jellegű, csak politikai, konkrétan a programokról szól. Nem is azért veti el a szocialista politikus vagyonegyenlőségről szóló terveit, mert ő maga dúsgazdag ember, hanem mert azok szerinte populista elgondolások. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.