Ifjú demokratát veszített Gyurcsány

Kilép a Demokratikus Koalícióból Szarvas Koppány Bendegúz.

MNO
2017. 03. 01. 21:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilép a Demokratikus Koalícióból (DK) Szarvas Koppány Bendegúz – jelentette be szerdán Facebook-oldalán a politikus, aki korábban az Ifjú Demokraták elnöke volt. Mint írja, nem személyes és nem ideológiai vagy értékrendi, hanem inkább technikai jellegű ok miatt lép ki az ellenzéki pártból. (Szarvas azt nem részletezte, mit ért technikai okon.)

A politikus öt évet töltött a DK-nál, ez idő alatt látott számos sértett kilépőt, ezért tartotta fontosnak megjegyezni, hogy most legalább megmutathatja, hogy „lehet ezt normálisan is” csinálni. Írásában kiemelte, véleményéért, szavaiért most már maga vállalja a felelősséget: „mostantól nem a DK mondja, amit mondok, csak én magam. Nehogy miattam kelljen magyarázkodnia a DK-nak, habár az öt év alatt ez tudtommal egyszer sem fordult elő” – közölte, hozzátéve, hogy szeretettel gondol vissza a tagokra.

„Eleve nem szoktam személyes sértettségeket ápolni. Aki ezt viszonozza, annak örülök, aki nem, hát ez van. Köszönöm a támogatást mindenkinek, szép volt” – írta Szarvas a Facebookon.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.