Kiderült, mennyiből védték Orbán évértékelőjét

A rendőri biztosítás költsége 4 114 000 forint volt.

MNO
2017. 03. 01. 19:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milyen anyagi és egyéb költségekkel járt a miniszterelnök Várkert Bazárban tartott évértékelője? címmel tett fel írásbeli kérdést Szabó Tímea parlamenti képviselő.

Pintér Sándor válaszában azt írta, a Várkert Bazárban megtartott miniszterelnöki évértékelő, valamint az Együtt – a Korszakváltók Pártja által bejelentett rendezvény rendőri biztosítására azok időbeli és térbeli közelsége miatt együttesen került sor.

„A rendezvények biztosítását a rendőrség a szükséges létszámmal hajtotta végre, figyelemmel a zavartalan lebonyolításra, a közlekedés biztonságára és a gyülekezési jogukkal élők e jogának érvényre juttatására” – fogalmazott, és hozzátette: a rendezvények biztosításának költsége 4 114 000 forint volt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.