Kitartanak a magyarok az EU-tagság mellett

73 százalék támogatja. Felmérést készített a kormányközeli Nézőpont Intézet.

MN
2017. 03. 24. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felmérést készített a kormányközeli Nézőpont Intézet a Magyar Idők számára a római szerződés aláírásának 60. évfordulója apropóján. Mint írják, ebből kiderült, hogy a Brüsszel-kritika nem jár együtt az uniós tagság ellenzésével: tízből hét megkérdezett (73 százalék) úgy véli, hazánknak nem kell kilépnie az Európai Unióból.

Arra a kérdésre, hogy „Ön szerint inkább jó, vagy inkább rossz irányba mennek a dolgok Európában?” a megkérdezettek 66 százaléka választotta az „inkább rosszat”. „A brüsszeli uniós vezetés” munkájával 56 százalék „inkább elégedetlen”, 73 százalék szerint azonban nem kell kilépnie Magyarországnak az EU-ból.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.