Ma sem állt forgalomba a felújított orosz metró

Állítólag szoftverfrissítés miatt kértek szünnapot.

MNO
2017. 03. 23. 9:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felújított M3-as szerelvény csütörtökön – az orosz fél kérésére – nem vesz részt a forgalomban – közölte a BKV. Azt írták, az utasforgalmi tapasztalatok felhasználásával – amelyek minden esetben összetettebbek, részletesebbek a tesztfutások adatainál – a Metrovagonmas a mai napon műszaki felülvizsgálat során elvégzi a felújított szerelvény egyes egységeinek rendszerfrissítését, pontosító beállításait, amelyekkel a vonat működése, viselkedése stabilabbá, megbízhatóbbá válik majd. A feladat végrehajtásának időigénye miatt a szerelvény nem vesz részt az utasforgalomban.

hétfőn átadott felújított orosz metrószerelvény szerdán sem működött fél napon keresztül, kedden pedig azért állították le, mert gond volt az ajtóval.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.