Mennie kell a Sándor Máriát becsmérlő fideszesnek

Salgótarján közgyűlése a keddi nappal megszüntette Kakuk Zoltán bizottsági tagságát.

MTI
2017. 03. 07. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának nem képviselő tagja február közepén írta a bejegyzést közösségi oldalára. Ezután, február 19-én Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni elnöke és Turcsány László, a közgyűlés Fidesz–KDNP-frakciójának vezetője közös levélben kezdeményezte Kakuk Zoltán visszahívását „vállalhatatlan megnyilvánulása” miatt.

A keddi rendkívüli ülésen a képviselők egyhangúlag szavazták meg a visszahívást. A népjóléti bizottság új tagja Fenyvesi Gábor, az előző, Fidesz–KDNP vezetésű önkormányzat alpolgármestere lett.

Korábban a salgótarjáni közgyűlés baloldali frakciója és Pataki Csaba, a Jobbik önkormányzati képviselője is lemondásra szólította fel Kakuk Zoltánt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.