Négy hálószobás rezidenciát kap Kövér a belvárosban

Külön díszterem és könyvtár szolgálja majd a házelnöki kényelmet.

MN
2017. 03. 29. 18:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kövér László fényes rezidenciát kap a Kossuth tér közelében, s az igényei szerint, történelmi környezetben újítják fel neki – írja a Hvg.hu. A lap szerint a kialakítás előkészületei már folyamatban vannak, az eredetileg is az Országgyűléshez tartozó ingatlan a Balassi Bálint utca 1–5. szám alatt van.

Kövér a legfelső emeleten kap majd négy hálószobás rezidenciát, és dolgozószobája is lesz. Külön díszterem és könyvtár szolgálja majd a házelnöki kényelmet, itt 10-12 személyt vendégül is láthat a házúr – teszik hozzá.

Kérdésükre Wachsler Tamás, a Kossuth tér megújítását célzó program vezetője elmondta, hogy a házelnöki rezidenciának otthont adó épület visszanyeri az Országházra hajazó díszeit, amelyek a világháborúban pusztultak el.

Kövérnek László jelenleg a Csepel-szigeten lakik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.