Palesztin kislány nyerte Kocsis Mátéék rajzpályázatát

„Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősei” témájában várták az alkotásokat.

MNO
2017. 03. 16. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy palesztin ügyfelünk lánya, Hazim Ismail Hadil lett a „Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősei” című önkormányzati rajzpályázat egyik győztese Józsefvárosban” – írja Facebook-oldalán a Menedék civil szervezet. A rajz a Teleki téren élőben is megtekinthető, a hírt a Hvg.hu szúrta ki.

Józsefváros polgármestere egyébként a fideszes Kocsis Máté, aki a Fidesz népszavazást megelőző országjárásának csömöri állomásán, szeptemberben arról beszélt, miért veszélyes a „példátlan migrációs hullám”, amelynek „utánpótlása korlátlan”. Beszéde végén még azt is közölte, nehogy valaki azt higgye, hogy a migránsoknak a kormány a határ mellett épít majd egy szeparált tábort, egy várost.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.