Ron Werber: Hiteles politikus kell

A kampányguru szerint a miniszterelnök egyes megnyilvánulásai alapján a kormánypártok tarthatnak a Jobbiktól.

Katona Mariann
2017. 03. 09. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar választók már torkig vannak a politikusok üzeneteivel. A kérdések kérdése, hogy lesz-e olyan politikai szereplő, akit elég sok választó erősnek tart – erről beszélt a 168 Órának az izraeli kampányguru, Ron Werber. Szerinte „olyan emberre van szükség, aki hiteles, akinek van gyakorlati tapasztalata, vezetői kvalitásai, és akinek megvan az a különleges képessége, hogy reményt keltsen, az emberek igazi bizalmat érezzenek iránta”. A korábban az MSZP-nek is dolgozó, itthon a negatív kampányt lényegében meghonosító szakember szerint ilyen ember Botka László. A szakértő úgy látja, ha a szocialista politikus jó kampánymunkát végez majd, akkor esélye van arra, hogy a választók többségének miniszterelnök-jelöltje legyen. A kampányguru beszélt arról is, hogy a miniszterelnök egyes megnyilvánulásai alapján a kormánypártok tarthatnak a Jobbiktól. – Ha egy kormánypárt bárhol is így provokál, az a gyengeség jele – mondta annak kapcsán, hogy Orbán Viktor az Országgyűlés ülésén utalt a Vona Gábor Jobbik-elnök szexuális beállítottságát firtató pletykákra. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.