Startol Kálmán Olga új műsora a Hír TV-n

Március 13-tól jelentősen átalakul a Hír Televízió műsorstruktúrája. Két új műsorral jelentkezik a csatorna.

MNO
2017. 03. 13. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyarország élőben helyett ezentúl minden hétköznap 18 órától a Newsroom című hírháttérműsort láthatjuk a Hír TV-n Bodacz Balázzsal és Szöllősi Györgyivel, de feltűnik Maráczi Tamás is, aki egy külpolitikai blokkal jelentkezik majd.

A Magyarország élőben-től eltérően a Newsroom külön-külön blokkokban foglalkozik majd külpolitikai, belpolitikai és kulturális témákkal, amelyeket egy-egy vendéggel beszélnek át a műsorvezetők. Ezzel együtt a műsorrend viszonylag kötetlen lesz, elhangzanak majd frissen beérkezett hírek, és lesznek élő kapcsolások is – árulta el Bodacz Balázs a Reggeli járatban.

Az esti órákban nem a Newsroom lesz az egyetlen újdonság. A hírműsor után kezdődik majd Kálmán Olga műsora, az Egyenesen. Bodacz Balázs elmondása szerint a kettőt érdemes egy, összesen három óra hosszú egységként kezelni, mivel a két műsor tartalmát egyeztetik, azok egymást kiegészítik majd.

A hétfő esti Egyenesben Kálmán Olga Majtényi László államfőjelöltet és Vona Gábort, a Jobbik elnökét kérdezi a köztársaságielnök-választásról.

Tölgyessy Péter alkotmányjogásztól pedig arra vár választ a műsorvezető, hogy gránitszilárdságú-e a rendszer, valamint merre tart Orbán Viktor? 

Bodacz hozzátette: kormánypárti politikusokat továbbra is rendszeresen hívnak a műsorokba, akik eddig visszautasították az összes meghívást. Tőlük ezért várhatóan a Hír TV helyszíni riporterei kérdeznek majd továbbra is a Parlament folyosóin vagy a sajtótájékoztatókon.

###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.