Új igazgatót kap a távirati iroda

Gazsó L. Ferenc nyugdíjba megy, helyét Galambos István, a Duna rádiós médiaszolgáltatási igazgatója veszi át.

MNO
2017. 03. 03. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Válasz.hu információja szerint távozik a Magyar Távirati Iroda igazgatója. Gazsó L. Ferenc nyugdíjba vonul, helyét Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság eddigi rádiós médiaszolgáltatási igazgatója veszi át.

A hetilap online kiadása emlékeztet, hogy Galambos István korábban már volt az MTI vezetője, „majd a közmédia menetrend szerinti átalakítási hulláma az MTVA vezetőségébe sodorta, innen tért vissza a megrendelői szerepkört eljátszó zrt. rádiós szekciójához, majd most újból a hírügynökségi igazgatóság élére”.

A vezércsere nem hoz majd változást az MTI életében, mivel valamennyi kiemelt tartalmi és az összes fontos döntés továbbra is az MTVA-ban és annak politikai környezetében születik – írja a Válasz.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.