Zsidai Roy Pesten is erősít

Az Operaháznak és az Erkel Színháznak szállíthat konyhafelszerelést.

MNO
2017. 03. 06. 15:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bő százmilliós tendert nyert a Várban is terjeszkedő vendéglős, Zsidai Zoltán Roy – írja a HVG.hu. A lap értesülései szerint az Operaháznak és az Erkel Színháznak szállíthat új, illetve használt konyhafelszerelést.

A HVG.hu szerint Zsidai Roy több mint 104 millió forintos pályázaton tudott konyhatechnológiai bizniszt elnyerni. A tendert az Operaház írta ki a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház részére használt és/vagy új konyhatechnológiai eszközök és berendezések beszerzése adásvételi szerződés keretében elnevezéssel. A két részből álló pályázaton (külön rész vonatkozik az Operaházba és külön az Erkelbe beszerzendő eszközcsomagról) az Orbán Ráhel-közeli vendéglős vállalkozó cége, az Operaház Gasztronómia Kft. nyert.

A nyílt pályázatra más ajánlattevő nem jelentkezett. Zsidai nem érkezik ismeretlen területre, hiszen az Operaház Nagybüféjének üzemeltetési joga is az övé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.