A Jobbik végrehajtást kezdeményezett az MSZP ellen

A szocialisták szerint történt egy kis „malőr”, nem volt meg az a számlaszám, ahova utalni kellett volna.

MTI
2017. 04. 18. 16:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik közleményében kifejtette, 2016-ban jogerősen pert nyertek a szocialistákkal szemben, miután azok nem tudták bizonyítani, hogy a Jobbik összefüggésbe hozható az embercsempészettel. A bíróság több százezer forint megfizetésére kötelezte az MSZP-t, amely ez idáig nem fizetett – írta a Jobbik.

Az MSZP az ítéletet végrehajtotta volna, „annyi malőr történt”, hogy a periratok között nem volt meg az a számlaszám, ahova a pénzt utalni kellett – reagált az ellenzéki párt sajtófőnöke az MTI megkeresésére.

Nyakó István hozzátette: a kérdés megnyugtatóan rendeződött, miután az MSZP számlájáról már leemelték a megítélt összeget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.