A kormány szerint sokan küldik vissza a konzultációs kérdőíveket

A kampány becslések szerint 1,2 milliárd forintba kerülhet.

MTI
2017. 04. 18. 14:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hozzátették, hogy az internetes válaszadásokkal együtt a 140 ezret közelíti a résztvevők száma. Ez időarányosan magasabb részvételi hajlandóságot jelent, mint amilyet a 2015-ös, bevándorlásról szóló konzultációkor tapasztaltak – hangsúlyozták.

A kérdőíveket május közepéig kézbesítik, az állampolgárok május 20-áig tudják feladni azokat – emlékeztettek.

Mint korábban megírtuk, a kampány becslések szerint 1,2 milliárd forintba kerülhet. 

Azt írták, hogy a nemzeti függetlenséget érintő kérdésekről szól a mostani konzultáció, amely rendhagyó abból a szempontból, hogy a kabinet kiállást és megerősítést vár, ami erőt ad a magyarországi és külföldi küzdelmekhez.

A kormány továbbra is nemzeti kézben szeretné tartani az adók, a bérek és a rezsi megállapítását, emellett minden eszközzel meg akarja akadályozni az illegális bevándorlást, miközben a külföldről pénzelt aktivisták átláthatóságát kívánja.

A részvétel a konzultációban erős kiállás ezen törekvések mellett, ezért kérnek minden állampolgárt arra, hogy mondja el a véleményét – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.