Az épülő Miniszterelnökséghez láncolta magát Szabó Tímea

A Párbeszéd társelnöke közölte: „marhára” elegük van abból, amit Orbán Viktor csinál.

MN
2017. 04. 21. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budai Várban, az egykori karmelita kolostornál, a Miniszterelnökség felújítás alatt álló épületénél található kerítéshez láncolták magukat a Párbeszéd politikusai és szimpatizánsai.  Kezükben táblákat tartanak, rajtuk egyebek mellett „Állítsuk meg Orbánt!”, „Miénk a Vár. Tiéd a lekvár”, „Orbán nem uralkodhat fölöttünk” és „Nem akarunk uralkodót a Várba!” kiírások olvashatók. Lila füstgyertyát is gyújtottak, azt egy rendőr odébb dobta.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke elmondta: azért ültek le az épülethez, mert „marhára” elegük van abból, amit Orbán Viktor csinál.

Úgy vélik, Orbán milliárdokért építteti a hivatalt, miközben nincs pénz oktatásra és egészségügyre.

Az építkezésre bejutott két ember, egyikük Tordai Bence szóvivő, aki Facebook-oldalára azt írta: „bejutottunk az 1000 milliárdos Orbán-palotába, de lekapcsoltak a rendőrök”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.